@ ekke's



Idag har jag och Abel försonats, underbart skönt. <3 Och sedan tagit oss till hem till Ekke i Lund.

Först när vi kom hit visade Ekke oss ett spel han hittat på xBox live som heter Castle Crashers. Ett underbart underhållande multi-player spel som är i klassisk arkad anda. Om du har Xbox 360 måste du prova!



Nu håller jag på att installera Warcraft III på min dator med Frozen Throne expansion set till.
Eftersom ekke ska upp och jobba imorgon får jag förmodligen sitta och underhålla mig själv.


BTW - lite bull, min dator pallar inte Spore som tur var gör ekkes det (förhoppningsvis).
Och FRIDA - ekke har oxå förhandsbokat - galaxy edition! *HurraY*

Spore


Idag har jag hunnit städa mitt rum och halvt mublerat klart det. Tänkte ta lite bilder sen och visa. Nu sitter jag och laddar ner ett demo av Creature Creator som är en del av spelet Spore, som kommer ut den 4 september i Sverige.

Detta spel är seriöst helt revulotionerande. Det går ut på att man börjar som en encellig organism som lever i vatten. Med tiden utvecklas man och man bestämmer själv hur evolutionen ska se ut. När man spelat tillräckligt länge kan man skaffa ett ufo och åka ut i rymden. Då kan man starta liv på andra planeter i solsystemet eller döda annat liv. Man kan dessutom lämna galaxen och ta sig till andra solsystem. Det sägs att man detta spel innehåller så mkt att man inte kan se allt under en livstid. Frida nämnde detta spelet för mig först, ett tag sen nu. Hon har ju koll eftersom det är skaparen av Sims som gjort detta spel. Förra vekkan provade jag demot hos min bror Ekke - nu har jag demot själv och längtar tills jag har fullversionen!

Gå in på Spores hemsida: http://eu.spore.com/home.cfm?lang=se och ladda ner det själv! Loads of fun!



Ultraviolet




Kollar på Ultraviolet och blev helt plötsligt nöjd med att jag färgat håret lila (och blått) ^_^



Idag har jag varit i stan med Fanny och myzt. Nu har jag precis ätit lite micro-mat och kollar TV (Ultraviolet). Abel kommer så småningom och nu vill jag röka. Puss ;*



RSS 2.0