U WiSH! part 3 - Fannikatten

Fannys egen begäran ska jag skriva ett inlägg om henne! ^_^

FANNIKA

How I met The Cat
Jag träffade Fanny för första gången när jag började ettan på Olympiaskolan. Det var en bit in i terminen och jag kände ingen annan än Erika så jag höll mig helt enkelt till henne. Men efter några månader och våren började göra sin kraft på jorden fann även jag och Fanny varandra. (Bra att veta - Frida var också med i denna eran, men nu ska det handla om Fanny.)

Vem är Fanny?
Fanny är en fin flicka med många namn - Fanny, Fannika, Fannikatten, Katten, Ruth, Lesley och magisk spegel. Hon är ca 170 cm för tillfället rödhårig och supersnygg. Hon bor i Helsingborg och hon tycker om thé. Hennes favorit smak är Viol och hon gillar nagellack utan glitter/glimmer. Fanny har dessutom ett agg mot barn, trender och en del människor i Hbg. På den punkten är vi rätt lika.

Vill du veta mer om Fanny?
Besök isf hennes blogg: MagicMirror

Fanny



U WiSH! part 2 - Jag ?

Fridas och någon anonyms(Jonas?) önskemål ska jag skriva ett inlägg om Mig. Lolz0rs.

JAG - EMMA A.K.A SHARPEND

Bakgrundsfakta
Född den 13 Juli, 1989, i Amherst en del av Buffalo, NY.  Flyttade till Sverige 1992 och har bott i Ramlösa sedan dess. Mamman heter Cissi och Pappan Lars. Brodern som har samma föräldrar heter Erik (känd som Ekke), de andra syskonen som bara har gemensam pappa heter Johan och Anna. Bra att veta är också att jag är moster till Annas son Oskar. (Senast igår bråkade jag och Oskar som är två år om en bit tårta, han skrek "DE E MIN BIT!!!" när jag tog en tugga, men det var för fan MIN bit.)

Vem är JAG?
Nu är jag Emma och använder Sharpend som mitt ökända internet alias/artistnamn. Jag bor som sagt än i Ramlösa med mamman och pappan. Jag har en liten vovve som heter Cookie och är cp, sedan har jag två möss - en ljus som heter Luke och en svart som heter Annakin. *zuperzöta* Något annat som är zuperzött är min pojkvän Abel som jag har varit tillsammans med i ett år nu! <3 Vi umgås varje dag och är bäst.

Vad är JAG?
Fotograf och ball skulle jag väl själv vilja påstå. Jag tycker om att leka med kameran, datorn, kompisarna och Abel. Jag tycker också om att åka snowboard, tråkigt nog kan man inte åka alltid. Jag tycker också om att ändra mitt hår - färgmässigt.

Jag pallar inte skriva på detta inlägg mer för tillfället. Nöjd frida? -__-  höhö. Fred.

OPS...

Glömde denna underbara fotograf, ThreeLibras.



U WiSH! part 1 - FOTOGRAFI

Detta inägg ska handla om fotografi, önskemål av den ljuvliga Fanny.

FOTOGRAFI
Bakgrundsfakta
När jag var 10 år införskaffades familjens första digital kamera. Jag blev intresserad av denna och började ta söta pose-bilder på mig själv. Inte förrän jag gick i 9an, tror jag det var, fick jag min egen lilla digitalkamera - som jag har kvar än. En söt liten vit olympus. Med denna började jag ta lite bilder, några exempel är;
   

Min andra kamera blev en systemkamera, vilket ledde till en stor utveckling som fotograf för min del. För övrigt började också med att jobba med bilderna i Photoshop 7.0 när jag gick i nian och har därefter lärt mig programmet på egen hand. Följande är några bilder tagna med min Canon EOS 350D:

   
 
Min senaste kamera fick jag i år och är en Nikon D80. Att konvertera från Canon till Nikon var stort för mig, och jag kan bara säga jag gillar det. För fler bilder tagna av mig gå gärna in på www.sharpend.deviantart.com.

Inspiration
Deviantart.com är en väldigt stor inspirationskälla för mig. Man hittar alla möjliga sorters fotografer, nybörjare till proffs. Några av mina absolut favoriter på denna hemsida är:

333bracket  


Avivi

0VenusBlue0
  
lithiumpicnic



Det finns många duktiga fotografer på deviantart, ni kan gå in på min sida och sedan in på mina favoriter och klicka på!


Hoppas inlägget är i fröjd till Fanny, kände att det blev lite väl långt nu så de e dax att sluta.
Very well, have a good day!


U WiSH!


Jag tänkte prova en grej - Ni får bestämma ämne av ett blogg inlägg!

Skriv vad ni tycker jag borde göra ett inlägg om i en kommentar, så gör jag det!

Ska ta bussen nu ;*

Emmas mode-blogg

Köp saker jag inte vill ha längre!
Gärna för mkt pengar också, och be dina vänner köpa dom. Tävla om dom!

Här kan ni börja slåss:
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1422294&listtype=1

Sugen ?




Sunshine-y day


9 SEPTEMBER var en fin höst dag i Helsingborg.
Jag och Abel mös hela dagen, sen åkte vi in till stan och träffa på några människor.
Här är lite bilder:











Skola imorgon - nu ska jag nanna.
God Natt.

RSS 2.0