Divina Flor


Lyssnar på: Cat Power, som alltid. Måste ladda ner litta nytt.
Hittar på: Pluggar egentligen religion, men tar en paus.
Tittar på: Cookie och bilder
Tänker på: Något så orginellt som kärlek.

image29

Detta är en satans plugg vecka. Och det suger ass balls så sjukt mkt. Igår skrev jag en essä som handlade om boken 'Krönika om ett förebrådat dödsfall', av Gabriel García Márquez. Det är faktiskt en grymt bra bok. Innehåller hedersmord, sex, våld, vackra namn, mystik och samhällskritik - behöver man mer? Jag blev i alla fall förtrallad av namnet Divina Flor, det får bli mitt framtida pin-uppa namn. ^_^ 


Idag ska jag plugga ännu mer. Redan har jag, Erika och Kim blivit någorlunda klara med vår presentation vi ska ha nästa vecka. Gött som fan. Annars ska jag läsa religion, skriva en recension och en recensionanalys till imorgon. WOHO >_< Och klart är vädret så jävla lovely att jag bara vill ut och göra änglar i gräset... Bu-friggin-hu


I helgen var jag i min stuga med Fanny och Abel. Min pappa och min äldre bror Johan var också där, men de gav inte så mkt åt stämningen förutom mat.



Här nedanför finns lite trevliga bilder att kolla på från den förgående långa helgen. Det är bara att klicka på bilderna för att förstora dem!
ENJOY:



Den senare hälften av bilderna är tagna med min kamera men inte av mig. En lite pojk vid namn Starvin Marvin tog dom. ^_^

1 maj


Tänker: Valborgsmässo afton är en helg som inte bör firas.
Ligger: I abels lilla men ack så mysiga säng.
Vill: Att alla ska må bra i ett land av godis.


Sammanfattning av Valborg
Förfestade hemma hos Sara, Fridas syster, och drog sedan vidare in till stan. Började på Zoo Bar sen till Cantina. Efter inte allt för lång tid åkte jag hem. Gick från Ramlösa station i regn och lyssnade på Familjen. När jag kom hem la jag mig på mattan och sen åt jag honey loops. Jag var jättefull.

Idag har jag tatt mig ut till Glumslöv för att försona mig med Abel, ännu en gång. Thru thick and thin som man saer i amerikatt.

Jävligt sliten och lite illa mående men JÄVLAR vad högt glassbilen spelar - alla hundar skäller efter den. LOL Men ja.. lite sliten som sagt men det funkar. Kollar på Jumper med Abel och nyktrar fortfarande till.

Hur mår resten av folket idag? Tack för kvällen igår, oavsett hur den slutade för alla så möts vi igen. Älskar er. <3

Lite så jag jobbar...
image28

RSS 2.0