Snow <3


Hej de som läser min blogg,

Det kom lite som en uppenbarelse för mig igår - jag har nu en anledning att skriva blogg. När jag träffade Rebecca, som jag inte träffat på väldigt länge, Belinda och Chrille fick jag en drastisk insyn på hur dåliga vissa bloggar är. Det var vid detta samtalsämne jag insåg att något måste göras - det måste finnas en blogg som är värd att läsa! Personligen kan jag ju tipsa om Fannys och Fridas bloggar eller så kan man forsätta läsa vidare på min.

För tillfället sitter jag hemma hos Joy och Attila och kollar tv, dom andra sover än. Jag har faktiskt varit duktig och vaknat i tid, trots att vi gick och la oss runt fyra. *YaY* Igår var jag och Abel och såg The Spirit på bio, Frank Millers nya film. Jag var absolut inte besviken, snarare glatt överraskad. Inte lika våldsam som Sin City men kompenserar med bra humor. Dessutom är Scarlett Johansson och Eva Mendez ritkigt snygga i den. Kortsagt kan man ju också säga att den lika gärna kunnat heta The Player, låter affischerna förklara det...

 
 
     

Make your mark!
Postat av: Fanny

The Pornstar om jag fått bestämma titel ^^

2009-01-08 @ 12:48:19
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: Frida

Men nu, till den viktigaste frågan, som du totalt glömde nämna i ditt inlägg! Skulle jag, din coolaste kompis, gilla den?

2009-01-09 @ 15:51:06
URL: http://zombina.blogg.se/

Free your mind:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0